sâmbătă, 10 iulie 2010

Da bine pe sticla...


Daca discutam despre stiri "must" si despre memorii, asta e stire despre ceea ce se vorbeste cel mai mult in tara noastra numita Romania.
Bote...alintat de media, dupa marele show cu domnisoara lui blondina vrea...suflet pereche. Dar nu un oarecare suflet pereche ci unul filtrat prin urechile tv-ului, sa dea bine pe sticla, iar el ca un erou imbracat cu haine cat mai deocheate,sa-si salveze printesa din ghearele balaurului cu ajutorul unui trandafir.
Uite asa reputatia de mare designer(chiar il apreciez din acest punct de vedere), asupra careia trebuia sa iti mentina privirea a decis sa ia parte la comedie.
"Printesele": Fetele care vor sa apara cat mai des pe posturile de televiziune, fetele care sa se mandreasca cu banii lui Botezatu...ee, dar nu! e "fila din viata lor", ele plang in direct, sufera...si chiar "li se rupe inima" .
Uite asa are si Bendeac(respect :D) un rol in emisiune, nu ca are ceva cu el dar iese in evidenta cu stralucirea de actor principal in propria piesa de teatru mediatica: "Burlacul".
Cade cate o stea in prostie...pacat, era baiat bun! :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu