duminică, 9 mai 2010

De ce serialele tv despre tigani au atit de mult succes?


Cand am chef sa ma uit la TV, sa mai vad o stire, vreo emisiune sa ma "culturalizez" dau peste un serial cu tigani.
Intrebare: Oare de ce serialele tv despre tigani au atit de mult succes?
Cuvantul tigani: Ii displacem, ii detestam pentru ca miros urat si sunt niste caldarari. Injura pe strada, trimit copii sa cerseasca sau sa ne fure din buzunare in autobuz.
Doar pentru ca sunt tigani deja ii vezi ca niste hoti dar totusi se realizeaza filme cu...tigani. "Made in Romanie" nu este primul serial cu tigani, l-au realizat pentru ca "inima de tigan" e atat de mare ca nu ai cum sa schimbi programul fara sa il vizionezi si te simti ca o "regina".
Ee...nu facem discriminari, dar sa fim seriosi, chiar credeti ca actorii care joaca a tiganu' sunt prieteni buni cu tiganii? Right!!!
Atunci de ce realizeaza seriale cu tigani? De ce promoveaza tiganimea si pe la spate ii vorbesc de rau?
Probabil pentru amuzament...radem cat radem dar nu ar fi fost mult mai bine ca un subiect mai important sa aiba asa mare succes decat un serial cu tigani?
Din punctul meu de vedere e mai degraba o jignire adusa tiganilor: facem seriale cu tigani ca sa "ne radem"...Pentru bani, joci orice rol...patetic!
Pe langa asta o mai avem si pe cantareata noastra Loredana Groza, cu fite de Madonna care a prins gustu' de tigan :))...Same alama/ Oro kelena/ Oro kelena/Dime kerena...“Melodia o sa atinga inimile tuturor celor care se vor uita la telenovela si nu numai. Este una dintre cele mai frumoase melodii pe care le-am cantat vreodata. Mi-as dori ca intr-o zi sa cant piesa “Regina” si publicului de la New York, pentru ca este genul de piesa care depaseste orice granita”, adauga Loredana ...frumoase cuvinte :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu