luni, 6 septembrie 2010

Romania:ce tip de abonament?


Romania 2010: taxa pentru taxa, impozit pentru impozit, vrei sa vorbesti? e simplu: platesti.
Romania: iti faci abonament?...platesti mai putin. O lege pe care domnii din Parlament nu ar trebui sa o neglijeze, astfel oamenii nu ar mai fi plimbati "cu zaharelul" de la un ghiseu la altul lunar..sau anual(nici ei nu stiu) ci doar printr-o simpla comanda de cartela...platesc lunar, iar in functie de tipul de abonament vine si plata. Nu ii acuz, ci le vin in ajutor cu propuneri.
Tipurile de abonament sunt urmatoarele:
Delfin: Sub simbolul delfinului se gasesc abonamentele axate pe serviciile de voce, daca esti o persoana vorbareata ar fi bine sa taci. Daca nu iti prea convine cum stau treburile in tara, nu ne pasa. Iti iei abonamentul si te conformezi noilor reguli, asta in 400 de minute in care ai dreptul sa te descarci intre 4 pereti albi ca te innebunesc iar asta e scopul. Preturile sunt intre 4 euro si 60 de euro.
Sloganul: "Ori taci ori innoti peste mari si tari!"
Pantera: Cuprinde o gama mai larga de servicii: voce, mesaje scrise si internet mobil. Te comporti salbatic ca o pantera si tastezi 26 de ore din 24 si stai conectat la "feisbuc" pana iti ies ochii din orbita daca nu deranjezi Conducerea. Acest abonament este dedicat oamenilor in miscare, care vor sa faca schimbare in aceasta tara trecuta peste granita comunismului, aflandu-se in capitalism (Asta daca ceea ce este azi se poate numi capitalism). Daca esti un revolutionar, aici iti este locul. Ai timp de 600 de minute in retea sa iti exprimi parerea de rau ca nu te-ai nascut in locul potrivit, 120 de minute sa poti vorbi si cu intrusii (poate iti pun vreo pila sa pleci si tu din tara), 600 de mesaje sa mai zici chestii "secretoase" fara sa le postezi vreo undeva iar accesul este nelimitat pentru mobil "Convorbiri la gura sobei!" si traficul de prostii. Pentru navigare pe internet ai ocazia sa aflii ce "sfaturi" ne mai dau politicienii, sau cine a mai omorat copii fie din cauza soarelui, fie din cauza...focului. Totul cu 12 euro lunar.
Sloganul: "Daca ataci...te-ai ars!"
Fluture: Se adreseaza celor care vor un control mai bun al costurilor atrasi de ofertele tarii. Au si ei minute ca oamenii delfin care tac sau oamenii pantera care vor sa atace dar nu rezolva mai nimic. Aici abonamentul se bazeaza pe zburat. Esti persoana care incearca sa plece de la un loc de munca la un alt loc, cu speranta de a gasi ceva mai bun dar...tot in aceeasi tara esti. Asa ca, nu mai cauta...platesti acest abonament si esti achitat pe viata. Primesti 100 de minute in care sa inconjori cu pixul locurile de munca din ziarul Evenimentul, 5 MB pentru acces la internet, cu 9 euro lunar. Iar abonamentul Fluture iti ofera posibilitatea sa iti realimentezi contul prin modalitatile de reincarcare si primesti bonusuri de vorbe goale.
Sloganul: "Degeaba zbori...florile sunt proprietatea noastra!"

In incheiere, ma adresez voua (politicienii care dau cu bata in legi), ca asa veti putea pacali mai usor populatia care se afla in aceasta tara jefuita. Poate iesim din criza prin taxa pe taxa pe taxa si impozit pe impozit pe impozit.

4 comentarii:

  1. ce-i asta? reclama la Orange?

    RăspundețiȘtergere
  2. Oo..nu. E o ironie bazata pe taxa impusa pe drepturile de autor... Propuneri idioate precum ideile lor...

    RăspundețiȘtergere
  3. unii nu agreaza taxele mari si totusi ies din criza, incet, altii se mai imprumuta la femei si totusi...

    RăspundețiȘtergere