duminică, 26 septembrie 2010

Au revenit momentele studentiei....


Iasi!?!
Aglomeratie (autobuzele parca sunt mai pline ori am uitat ce inseamna sa stai cu fata lipita de geam :)) ), camera (intacta...cu exceptia parfului care e un infractor ce s-a stabilit in locul nepotrivit. Acum arata a "locuinta" dupa cateva decoratiuni NECESARE.), facultatea (tot acolo e, chipesa si lustruita pentru a intampina studentii de pe toate meleagurile), bilete RATP (S-au scumpit. Ma schimonosesc de fiecare data cand trebuie sa cumpar).
Dupa o mare amorteala se revine incet incet la activitatile zilnice: anunturi de facultate. Toata lumea ca niste albinute, sunt active si interesate de fiecare detaliu: deschidere, orar, grupe...etc.
Zambesc! Se observa! Sunt bucuroasa ca am revenit. Am revenit la viata de studenta. Aa...detaliu!! Nu mai sunt boboaca. Ma amuz..deja am trecut de perioada initierii...acuma rascolesc amintirile ca o babuta care isi aduce aminte de vremea cand era o tinerica.
Noii veniti se uita crucis la orar, salile sunt de negasit. Asa se intampla in fiecare an. Cum si eu am fost "incepatoare", bineinteles ca am intampinat problemele tipice.
Suna atat de interesant numele noilor obiecte, dar nu ma indoiesc ca voi alerga din nou pentru subiecte...si voi incerca pana in ultimul minut accesibil de trimitere prin e-mail sa rezolv tot ce trebuie.
Las "stresul greutatii" deoparte..privesc partea buna. Caut sa descopar adevaratele vopsele pentru a mazgali lumea cu ele.
"Bine ati venit"...Cronometrul a fost pornit!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu