marți, 6 martie 2012

Portret în căutările lui Google


Cu siguranță, măcar o dată v-ați scris numele pe Google și ați așteptat nerăbdători să vedeți ce apare printre căutările lui Google.

Dacă în prezent încă mai lucrez la meseria mea prin învățat și prin visul de a face ceva ce îmi place, mă relaxez puțin cu Google și îmi caut „meseria” dată de el.

În primul rând sunt un doctor specialist în rezolvarea problemelor de cuplu și familie, psiholog, chirurg, toate acestea în România dar și doctor în New Jersey, am un cont de facebook, linkedln, sunt PR-istă la HomeAway.co.uk din Anglia, lucrez ca fotomodel, sunt o susținătoare a femeilor liberale în politică și chiar sunt implicată în mass media: în televiziune fiind producător executiv a unor emisiuni. Printre altele mai lucrez și în rețeaua profesioniștilor în IT și director medical al clinicilor din Medsana. Se pare că domină funcțiile din domeniul medical.

Mă amuz la fiecare căutare a lui Google gândindu-mă „ce mi-ar plăcea să fiu” dar să mai dau pagini ca să văd ce mai zice Google-ul despre numele meu.

Totul pornește de la nume...

Nu am descoperit că sunt vreo infractoare și nu „am făcut” nimic rău, nu neapărat că ar conta atât timp cât nu sunt eu acea persoană. Ma uit pe paginile de web cu un zâmbet mare pe față: am găsit funcții „bine cotate”, deci concluzia după ce am încheiat căutarea: merită să îți urmezi visele.

În prezent, mă amuz ce funcții au persoanele cu același nume ca al meu. Funcția reală a mea care se va găsi pe Google e încă în lucru...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu