vineri, 28 octombrie 2011

Aere cârcotașe. Deliruri. Alcool


Povestea ce sta între coperte e de-a dreptul complicată. Telenovela creată de Huidu adună vizitatori „fideli” pe blogul personal mai mult decât e necesar. Părăsim apartamenul atunci când mai mult de două minute se discută încă o dată (ne)vinovăția lui Șerban Huidu, compătimindu-l cu o bataie pe umărul drept și ghidându-l cu semne de circulație spre capătul tunelului sau începutul noului tunel. Într-o fracțiune de secundă nu ai timp să te dezmeticești.


Precum deraparea jeepului lui Huidu a început si recensămantul oamenilor fără Dumnezeu cu cetățenie indecisă. Toți stau înghesuiți într-o țară plină de alcool cu memorii comuniste și criză economică în buzunare. Dacă alergăm pe online, recensământ online să fie dom'le!

Țărișoara noastră nu poate fi renovată cu Ceresit nici dacă „domnul” Dan Diaconescu și-a construit partid și vrea să câștige alegerile prezidențiale. Dacă l-ați înjurat pe Băsescu, o să continuați cu o nouă revoluție dacă ajunge la putere un asemenea om.

Bine că ne-a preocupat tovarășul arab Muammar Gaddafi si nu regele Mihai, care e de-al nostru. Se scrie in extenso pagini de ziar despre un om care își merita soarta decât despre un fost șef de stat supravieţuitor după cel de-al Doilea Război Mondial.

Și dacă tot e talk-show in țară, să lăsăm frâu liber unui popor cântăreț cu ureche de securist. Începem săptămâna căutând le-le-le vocea României, gustând câte puțin showul facut de Brenciu precum un expresso fierbinte iar spre finalul săptămânei cu un microscop căutăm în carul cu fân factorul X cu ajutorul lui Mihai Morar care se străduiește prea mult să semene cu Simon Cowell. O imitație patetică și fără „succesuri”.

Sursa foto: Academia Cațavencu.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu