marți, 21 iunie 2011

The story of a perfume

Pick a route not a routine!

Mergand pe soseaua uzata de bucurii, tristeti si realizari simt din urma lor un miros de parfum dulceag asemeni trandafirului. Dar nu e acel miros, este diferit si totusi asemanator. Ma opresc in mijlocul drumului pentru a incerca sa ghicesc mirosul. Pare atat de cunoscut insa nu imi pot aduce aminte. Nu, asta nu este un examen! Nu trebuie sa imi imaginez ce as face daca ar trebui sa scriu in 60 de minute. Nu timpul e aici problema, timpul s-a dat la o parte si lasa loc gandirii necronometrate.

Zgomotul tocurilor imi distrage atentia. Nu ma mai pot concentra. Ma intorc si vad o fata imbracata intr-o rochie vaporoasa cu tocuri atat de inalte ca nu mi se imprima in memorie decat zgomotul puternic care il produce atunci cand merge. Un parfum insistent ma inbuseste. Cu siguranta fata are simtul mirosului foarte slab daca atunci cand a apasat pe parfum a uitat sa se opreasca. Nu as putea sa imi dau seama daca mirosul este placut, insistenta a castigat. Stramb din nas si astept sa se evapore mirosul insistent a unei fete grabite sa ajunga la o intalnire. Tot sper ca mirosul ei sa nu mai fie asa puternic ca sa nu fie totul pierdut si persoana care ii va tine companie sa nu fie nevoita sa plece dupa 5 minute.

Parfumul ne defineste personalitatea. De multe ori incercam sa cautam un parfum care sa ne reprezinte: dulce sau amarui? Poate dulcele puternic al bomboanei te face sa te simti inconfortabil precum niste haine mici sau niste papuci care iti fac rani la picioare, preferi sa mergi descult/a. Parfumul nu trebuie sa indeparteze oamenii de langa tine ci sa ii apropie pentru ca un miros subtil ii atrage. Exagerarea nu inseamna superb. Profesionalismul cu care folosesti parfumul te catalogheaza drept a person with style.

Descoperirea acestei comori te ajuta sa iti formezi personalitatea in jurul parfumului tau. Iar atunci cand dupa multe cautari masurate in secunde, minute, zile, luni, ani...l-ai gasit! Eleganta pe care ti-o daruieste nu provine de la imbracamintea eleganta care iti face corpul suplu si picioarele frumoase de la pantofii cu toc, provine de la parfum.

Il utilizezi de ceva timp, cei din jurul tau s-au obisnuit cu el si de fiecare data cand se intersecteaza cu un miros asemanator se gandeste la parfumul tau.
Nici nu iti imaginezi ca mirosul parfumului= numele tau.

Aglomeratie pe acea strada, deodata o multime de oameni grabita se imbulzeste sa treaca cat mai repede pentru a ajunge la destinatia propusa.

Daca din cosmar trezirea la realitate te scapa de orice pericol si te ajuta sa iti continui planul, atunci soseaua se va elibera in curand si tu vei putea sa recunosti mirosul...e mirosul iubirii, e ceea ce reprezinta dragostea. Da, e floarea cea mai minunata! Parfumul a imprimat o amintire...

Parfumul te defineste si te ajuta sa evadezi din tipar atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dorit. Il alegi asa cum vrei sa te perceapa cei din jur: puternic/a, dur/a sau sincer/a . Te poarta pe aripile vantului acolo unde imaginatia ta doreste.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu