sâmbătă, 26 februarie 2011

Google! Cu toata viteza inainte!


Sec XXI impleteste lumea invechita a barfelor de pe ulite cu cea moderna, numita mai sic “virutala”. Tehnologia moderna devenita un nou trend trebuie achizitionata de la tarabele din domeniul IT. Oamenii au devenit robotii lumii, roboti care se pot scurtcircuita in depresii in care singura cale de iesire e inchisoarea balamucului.

Personajele din desenele animate Tom&Jerry au fost inlocuite de samurai care ucid pana isi vor atinge scopul. Televizorului i s-a gasit un loc in debara, internetul are viteza mai mare...

Internetul tuturor lucrurilor incepe de la un singur click de mouse care iti este mai la indemana, urmat de aparitia lui Google- dictionarul explicativ al gandirii umane. Robotii umani proceseaza doar in alogritmul google avand o multitudine de momente in care mintea sa stea in repaos.

Cristofor Columb a navigat spre vest peste Oceanul Atlantic in cautarea unui drum spre Asia descoperind in cele din urma un nou continent. In prezent, oamenii navigheaza la bordul corabiei construita din imaginatie solida in care timpul sufla in panza pe paginile internetului. Echipati cu o busola, se incapataneaza sa mearga spre nord.

Unii se pot pierde in ceata groasa a necunoscutului, altii scufundati in amorul pentru Titanic. In final, unul se va lovi de tarm si va refuza enigma internetului, calatorind in lumea reala fugind pentru libertate ca la maraton.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu