miercuri, 13 octombrie 2010

ROM autentic se intoarce


Nu tanjim dupa americani!!!

Da. Ne-am ofticat la culme cand singura ciocolata patrioata din tara asta... a fost transformata intr-o straina. Mandri, ne cumparam pentru ca steagul tricolor ne facea sa ne simtim adevarati romani.
Brusc! Schimbare. A hotarat "conducerea" ca noi, romanii, tanjim dupa visul american si au schimbat ambalajul. Daca schimbam haina nu inseamna ca am schimbat cetatenia.
Rascoala!..
Ce inseamna de fapt America? O tara care are putere dar nu e wonderland. De ce am tanji acolo? Ei domina majoritatea tarilor, de ce ar domina totul? Nici macar o ciocolata sa nu ne reprezinte? Noi nu punem steagul tricolor pe cafea Starbucks asa ca nici ei nu pun mana pe ciocolata noastra.
Evit raftul unde sta ea acolo "mandra", pentru ca eu nu tanjesc sa fiu robotul american.
Si-au dat seama de prostia catastrofala si ne spun ca "A FOST O FARSA". Ce sa mai zici, cand vocea poporului si-a pus port-voce pentru a rasuna pe toate ulitele tarii.
Asa ca au realizat un nou spot in care revin la Romania. Nu stiu daca se asteptau la asta, cu siguranta profesionalismul a lipsit atunci cand au hotarat sa puna stelute pe ambalaj.
Acceptam scuzele.
Recunoasc, imi place America dar nu o copie a Americii pe teritoriul romanesc. Ce e al nostru sa ramana al nostru.

"As dori un baton de ciocolata ROMANEASCA ROM"



link: http://romautentic.ro/

Un comentariu:

  1. as putea da like :))) stii ce mi`o produs toate reclamele si conflictul asta? ca data viitoare cand ma uit la ciocolata rom, sa o vad mai importanta decat celelalte, si ma tenteaza s`o cumpar peste celelalte batoane favorite.
    chiar dak a fost ce`a fost campania asta, a trezit ceva in romani ce nu a iesit la suprafata...si dpdv al marketing`ului, aceasta campanie [oricat de stangace ar parea] are succes daca a trezit aceleasi sentimente si antentie sporita si in ceilalti romani

    chestia asta e relationata usor cu psihologia inversa :P destul de manipulativa...exact ca in relatii..daca esti tipul manipulator, si vrei mai multa atentie din partea partenerului, atunci faci ceva ce il face gelos, si apoi cand devine gelos, te arunci in bratele lui, bucurandu`te de atentie sporita :P

    persoanl, consider un succes tata campania asta

    RăspundețiȘtergere