vineri, 30 iulie 2010

Character of the week...



Scrisoare catre destinatar, dar fara intentia de a fi trimisa..:)


Draga Lady Gaga...
Ne uimesti cu vocea ta extraordinara care poate fi "cufundata" de toti cei care vor sa cante sub dus. Ne improspatezi memoria ca melodiile tale sunt cunoscute..
Multumesc "artisto"...abia astept sa devii o starleta...
Multumesc ca distanta nu tine cont. Multumesc ca ocupi timpul radiourilor noastre care dau pe repeat melodiile tale. Obligati sa ascultam "Alejandro..." in fiecare zi. Inchid radio. De ce? Din pricina ta, versurile tale patetice sunt..."adorabile".
Trebuie sa remarc faptul ca incerci prin etravaganta ta sa ne arati ca suntem diferiti...din fericire. Bine ca trebuie doar sa ne amuzam de tine si nu suntem nevoiti sa purtam o cutie de carton in cap si sa ne imbracam in hartie creponata. Poate ai uitat ca noile tendinte se imprima in lume in limita normalului. Ai uitat detaliul asta! Abia acum inteleg importanta jeansilor mei.
Nu stiu cine te-a descoperit si nici faptul ca erai o fata "draguta" inainte, ci prezentul e mai important. Nu stiu cat de mult te agreaza americanii, pe ei ii plictisesti mai des dar ai ajuns cunoscuta chiar si in Romania!
Off!! Unde e Romania de altadata care nu auzea nimic?
Imi este dor de acele vremuri.
Ramai cu bine!

2 comentarii:

  1. bravo...total de acord cu tine... :) sti unde ar trebui sa se duca sa cante....undeva pe la polul sud(polul nord e prea locuit pt ea), poate cu ocazia asta mai pune ceva pe ea si sa vada dak vine alejandro sa o salveze :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeh, sa nu fim asa dramatici. Am putea sa o rugam doar sa isi ia niste haine pe ea..dar haine sa fie. Stii, din alea normale: carpa aia care are cusaturi...si care acopera corpul. Iar muzica...ori schimba versurile ori se lasa de meserie. Ma indoiesc de amandoua. Scaiul nu se desprinde usor...:))

    RăspundețiȘtergere