joi, 17 iunie 2010

Like David and Goliath...I conquered the giant


Cu pasi marunti am ajuns aproape la finalul primului an de facultate. Cu bucurii ca doar stim sa ne bucuram de viata. Nopti pierdute cu dat-o in "invatat" care au rezultat ca fiind niste esuari. Pierzi somnul cel mai bun pentru ca invatatu ala de noapte sa nu foloseasca la nimic atunci cand esti in examen. Te uiti la subiecte...ele se uita la tine, dar nu colaboreaza. In memorie cineva din "greseala" a apasat tasta Delete. Dar chiar si asa cateva informatii au ridicat steguletul alb si s-au oferit voluntare de a fi scrise pe hartia alba, pregatita de acasa pentru a fi ocupata din colt in colt.
E si uite asa, fel de fel de nazbatii la examene,"I gotta be the best, and yes...We're the flyest./Like David and Goliath,I conquered the giant."
Dar si lucratu la proiecte au avut un rezultat amuzant...atunci cand biblioteca era plina, noi(eu cu colega) am ales sa mergem la...McDonalds, lumea de cartofi prajiti, shakuri...tara tuturor poftelor. Lucram...ne "paleste" foamea, obosite de atata lucrat :)) . Oamenii aia se cam plictiseau de noi dar noi...NU! :D .Distractia continua cu un alt proiect: pregatirea unui ziar propriu...eh, suna binee, fascinant! Da cand e vorba de lucrat si caldura nu te lasa sa stai un minut, alegi un loc ...cu aer conditionat. Ne-am "instalat" tehnologiile moderne si ne-am apucat de treaba...setea vine...ee, mai mare era a colegului care a chinuit saraca chelnerita cu dute-vino dupa apa..cu lamaie(e la dieta :))) si uite asa echipa redactionala(...nu ne-am boldit numele :)))) si dupa cateva zile de descoperit Quarkul am ajuns la final,un ziar frumusel in care aveam maaarea onoare sa ne punem articolele, semnandu-ne asemenea unor ziaristi faimosi...In categoria "amintiri studentesti" sau mai adaugat si ele...continua sa vina...:)

2 comentarii: