luni, 8 martie 2010

Ziua cea mai plina de feminitate...



Timpul este inaintat dar totusi nu ma incumet sa ma ridic din pat. Telefonul ma trezeste din moment in moment. Aa..citesc cu ochii intredeschisi, e ziua fetelooor. Zambesc la fiecare mesaj primit.
8 Martie, zi de primavara, cu toate ca primavara nu isi prea face aparitia. Frig pentru o zi care era dedicata femeii si in care soarele trebuia sa aiba un zambet mare mare de tot. Inca mai sper la asta, mai este din zi.
Sarbatorim in aceasta zi dar...putem face in fiecare zi.
Intrebare: Ce ne retine sa facem asta?
Raspuns: Nimic.
Dar e foarte bine ca exista o zi atat de speciala pentru ca in aceasta zi tu: fata/femeie iti poti permite sa te deconectezi de lume, adapostindu-te pentru o clipa de soarele orbitor sau ploaia de suvoaie. Timpul sa fie la dispozitia ta, tacerea sa devina centrul lumii si ceea ce uneori e de neinteles este ca au nevoie de scurte momente de prosteala. Ele reprezinta o adevarata retea de prietenie ce inconjoara planeta.
In momente critice fetele au nevoie de o imbratisare(si de ciocolata, yummy!!)...pentru ele sunt foarte importante prieteniile de fete pentru ca exista o legatura pe care ceilalti nu o pot intelege niciodata. Prietenele iti sunt aproape cand sperantele ti s-au naruit si ti-ai pierdut controlul. Desi nu-ti spun ceva deosebit, simti incurcaturile descurcandu-se. Dar nici baietii nu sunt exclusi. Dar aceasta legatura e una total diferita, pe care nu o discutam acuma pentru ca am devia de la subiectul propus.
Ma rezum doar la aceste cuvinte...fie ca ziua noastra sa se termine cu o floare si un calduros "la multi ani!". :)

P.S: "The best thing about being a woman/Is the prerogative to have a little fun".

2 comentarii:

  1. la multi ani dragutza!!!in fiecare zi e ziua noastra deci,in fiecare zi e ceva nou.Invata sa zambesti, sa te bucuri, sa daruiesti...iubeste si fii fericita...:*

    RăspundețiȘtergere