joi, 25 februarie 2010

Jurnalul de zbor...Part 1

"Butterfly fly away, butterfly fly away
Flap your wings now you can't stay
Take those dreams and make them all come true..."

Fredonez versurile in timpul plimbarii spre casa. Orele petrecute la facultate s-au incheiat pe ziua de azi.
Versurile ma ajuta sa imi imaginez peisajul superb in care fluturii isi fac subtil aparitia. Fluturii sunt de remarcat pentru stilul lor neobisnuit de viata...da! visez la un stil de viata neobisnuit, nu doresc un sablon de viata...doresc sa ma las purtata pe aripile lor colorate, fascinantul zbor extravagant si gratios.
Sa privesc din zbor la particulele de praf care danseaza in aer in lipsa unei alte ocupatii si sa privesc lumea grabita spre a-si atinge idealurile...dorinta de a reusi sau de a deveni ceva transformata in tel.
Vremea innourata ma deprima, imi da o stare melancolica...sunt pe marginea prapastiei, aproape sa cad in adancul infricosator plin de melancolie. Bataile accelerate ale inimii ma fac sa respir cu greutate...NU! Nu ma las invinsa. :)
Vreau sa plec departe de lumea innourata...sa ma indrept spre o lume senina, plina de vise senine...
Stiu ca dupa o zi "urata" va veni una "frumoasa"...prefer sa lenevesc in casa fara a privi afara vremea deprimanta, sa astept ziua insorita...pentru ca imi da o stare plina de energie si ma face sa zambesc dar nu reusesc, facultatea nu imi permite un asemenea rasfat.
Urasc vremea! in afara de faptul ca ma intristeaza primesc si aglomeratia de autobuz. Oamenii alearga grabiti, se inghesuiesc sa incapa cu toate ca nici usile nu se mai inchid...forteaza!. Asta ma amuza putin si imi zic "bine ca sunt micuta in lumea aceasta mare, imi gasesc un locusor in multime..."

Un comentariu:

  1. girl!head up!!dupa noapte vine zi dupa nor e cer senin,ploaia calda,pamantu'nmiresmeaza..toate au rolul lor,chiar si o zi"mohorata";)se apropie vara!!!

    RăspundețiȘtergere