miercuri, 17 februarie 2010

Ce ne face fericiti in zilele astea?


Rasfoiesc printre teancurile de poze(Memories are fade. Pictures are forever...), amuzata de unele si mirata de altele(cat de ciudate), dau peste niste poze "zambarete" si imi adresesz intrebarea: "Ce ne face pe noi cu adevarat fericiti in zilele astea?". Suntem in zile de criza si tot nu suntem fericiti ca avem un loc de munca pentru ca...ne enerveaza sefu' . Daca nu avem un loc de munca suntem suparati ca nu gasim unul. Oricum ar fi, nu suntem fericiti.
La sfarsit de an ne punem speranta in anul urmator, chiar ne facem lista "things to do in 2010"...Daa...dar lista ramane undeva in adancul sertarului si nu mai stii de ea. De ce? Pentru ca nu mai tii cont de ce iti doreai si te lasi pe ideea :"nimic nu mi se indeplineste".
Zilele inca frumoase nu ne mai multumesc, nici macar faptul ca suntem studenti la facultatea dorita pentru ca ne ofera pachete de nervi saptamanal..uneori e oferta si primim zilnic. Aici devin putin ironica. Dar avem speranta ca vom face ceva ce ne place dar nu avem garantia ca ne va placea sefu' (asta ar fi garantat ca nu :)) ).
Incerc sa caut frumusetea vietii in alte lucruri daca invatatul ma coplesteste. Trebuie si asta!(imi tot repet asta).
Daca ziua a fost grea mai am speranta ca ma vor primi niste brate si imi va spune ca totul va fi okei. Zambesc cand ma gandesc la asta, e cu adevarat relaxant.
Leneveala...un lucru care pe noi (studentii) ne face fericiti.
Faptul ca nu trebuie sa alerg dupa subiecte de stiri sau sa pierd zile intregi la biblioteca rasfoind ziare vechi. E fericire pura! Dar nu prea multa lene ca strica.
Mai bine aleg o plimbare...iti da o superba stare de energie, iti lasi gandurile sa zboare spre inaltul cerului si poti sa admiri.
Poate e exagerat ce spun. Dar macar in lucrurile marunte sa gasim fericirea daca cele mari nu se indeplinesc.
Poate ar trebui sa nu mai privim la telurile atat de inalte ci sa ne limitam...asa poate nu vor mai exista prea multe dezamagiri.
Am speranta ca in fiecare persoana exista o farama de fericire...:)

2 comentarii:

  1. Fericirea depinde de noi.. unde o căutăm, cât de mult o dorim şi ce preţ suntem dispuşi să plătim pentru ea.
    Eu ştiu că; atitudinea îţi determină altitudinea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fericirea e zambetul unui copil, zambetul si sarutul de la persoana iubita in fiecare dimineata

    RăspundețiȘtergere