vineri, 5 februarie 2010

Boboc in sesiune...


A venit si mult asteptata "ploaie" de examene numita sesiune...Nopti pline de pepsi, capuccino si vorbarie multa.
Zilele dedicate invatatului sunt respectate de intreaga celula. Ne retragem in camerele noastre ne imprastiem cursurile(un lucru inteligent de a parea inteligent :))), cronometrul porneste. Cat mai multe informatii trebuie sa retin, dar cand e vorba de invatat apar si alte stari: bonus. Nu dupa mult timp mi se face foame, ma indrept plictisita spre bucatarie, deschid frigiderul, aleg la intamplare ceva, mancare sa fie. Ma retrag din nou spre camera torturii ca un copil pedepsit de mama ca a facut o boacana. Timpul de invatat se prelungeste. Privesc fie la cursuri fie la perna. Nu imi gasesc locul potrivit, privirea imi ramane atintita la ceas: E ora 2:00!!!...
Una din seri este dedicata invatarii in grup, fiecare isi gaseste un loc in camera. Liniste totala. Invatam, invatam, invatam...dar ceea ce lipsea si ii duceam dorul era :somnul. Isi face aparitia, foiesc cursurile incercand sa imi revin, inca mai e mult de invatat. Eh, o pauza mica...discutiile "de fete" se prelungesc.
Mai mici, mai mari, spectaculoase sau lipsite de implicatii... subiectele noastre de conversatie sunt nesfarsite...
Reusim in cele din urma sa invatam, multumite de subiecte sau dezamagite de altele.
S-a terminat prima confruntare cu sesiunea! ...inca visez...imi permit sa ma deconectez.
Senzatia care imi strabate trupul e un feeling de ...melancolie.
Intampin starea de fericire sau de "trezire la realitate" ...indiferent ce e, imi place...ador sa visez,sa risc,sa iubesc....traiesc intr-o lume agitata si trebuie sa ma intorc in ea.Ma face sa visez,ma face sa cred ca sunt universul lui sau poate e doar o iluzie dar e ceva special,e ceva nou,fascinant,captivant...si vreau sa continue.

2 comentarii:

  1. :)))...prima sesiune e devastatoare:D..dar a trecut cu bine,slava Domnului!:)...are sesiunea asta si partea ei frumoasa,cum spuneai:invatatul impreuna,marturisirile,experientele,melancolia,exaltarea:P...sinu in ultimul rand:vise is foame profund de crunta:))...fa mulan:))

    RăspundețiȘtergere